Winkelwagen (AFREKENEN)
Bandana Koelhalsbanden


Bandana Koelhalsband Red Western

Bandana Koelhalsband Red WesternDeze bandana koelhalsband is speciaal bedoeld om honden comfortabel koel te houden bij warme temperaturen. De koelhalsband is gemaakt van dik katoen waar speciaal ontwikkelde koelkristallen in zitten. Koelkristallen hebben de eigenschap zich vol te kunnen zuigen met water, tot wel 200 keer hun begingrootte. De koelhalsband dient te worden ondergedompeld in koud water, en moet daar ongeveer 10 minuten in blijven liggen. Als de kristallen zijn volgezogen met water houden ze de koelte van het water vast. Een volgezogen koelhalsband behoudt zijn verkoelende eigenschappen tussen de 2 - 10 dagen, afhankelijk van de warmte buiten waardoor de kristallen hun water laten verdampen. De koelhalsband kan keer op keer gebruikt worden. Om de koelhalsband snel koud te laten worden kan hij even in de vriezer of koelkast worden gelegd. Ondanks dat de koelhalsband zich volzuigt met water voelt hij een uurtje na het inweken helemaal droog aan. De koelhalsband koelt de nek van de hond en daardoor ook de slagaderen die dicht aan de oppervlakte van de huid liggen. Het bloed dat door de aderen stroomt komt langs de koelhalsband en daardoor koelt het bloed af. Het verkoelde bloed stroomt weer verder door het lichaam waardoor het lichaam afkoelt, hetzelfde effect als het houden van polsen onder stromend koud water voor snelle verkoeling ! 

Vanaf


8.99 Euro
Bandana Koelhalsband Blue Western

Bandana Koelhalsband Blue WesternDeze bandana koelhalsband is speciaal bedoeld om honden comfortabel koel te houden bij warme temperaturen. De koelhalsband is gemaakt van dik katoen waar speciaal ontwikkelde koelkristallen in zitten. Koelkristallen hebben de eigenschap zich vol te kunnen zuigen met water, tot wel 200 keer hun begingrootte. De koelhalsband dient te worden ondergedompeld in koud water, en moet daar ongeveer 10 minuten in blijven liggen. Als de kristallen zijn volgezogen met water houden ze de koelte van het water vast. Een volgezogen koelhalsband behoudt zijn verkoelende eigenschappen tussen de 2 - 10 dagen, afhankelijk van de warmte buiten waardoor de kristallen hun water laten verdampen. De koelhalsband kan keer op keer gebruikt worden. Om de koelhalsband snel koud te laten worden kan hij even in de vriezer of koelkast worden gelegd. Ondanks dat de koelhalsband zich volzuigt met water voelt hij een uurtje na het inweken helemaal droog aan. De koelhalsband koelt de nek van de hond en daardoor ook de slagaderen die dicht aan de oppervlakte van de huid liggen. Het bloed dat door de aderen stroomt komt langs de koelhalsband en daardoor koelt het bloed af. Het verkoelde bloed stroomt weer verder door het lichaam waardoor het lichaam afkoelt, hetzelfde effect als het houden van polsen onder stromend koud water voor snelle verkoeling ! 

Vanaf 


8.99 Euro
Bandana Koelhalsband Scottish Grey

Bandana Koelhalsband Scottish GreyDeze bandana koelhalsband is speciaal bedoeld om honden comfortabel koel te houden bij warme temperaturen. De koelhalsband is gemaakt van dik katoen waar speciaal ontwikkelde koelkristallen in zitten. Koelkristallen hebben de eigenschap zich vol te kunnen zuigen met water, tot wel 200 keer hun begingrootte. De koelhalsband dient te worden ondergedompeld in koud water, en moet daar ongeveer 10 minuten in blijven liggen. Als de kristallen zijn volgezogen met water houden ze de koelte van het water vast. Een volgezogen koelhalsband behoudt zijn verkoelende eigenschappen tussen de 2 - 10 dagen, afhankelijk van de warmte buiten waardoor de kristallen hun water laten verdampen. De koelhalsband kan keer op keer gebruikt worden. Om de koelhalsband snel koud te laten worden kan hij even in de vriezer of koelkast worden gelegd. Ondanks dat de koelhalsband zich volzuigt met water voelt hij een uurtje na het inweken helemaal droog aan. De koelhalsband koelt de nek van de hond en daardoor ook de slagaderen die dicht aan de oppervlakte van de huid liggen. Het bloed dat door de aderen stroomt komt langs de koelhalsband en daardoor koelt het bloed af. Het verkoelde bloed stroomt weer verder door het lichaam waardoor het lichaam afkoelt, hetzelfde effect als het houden van polsen onder stromend koud water voor snelle verkoeling ! 

Vanaf 


8.99 Euro
Bandana Koelhalsband Pacific Blue

Bandana Koelhalsband Pacific BlueDeze bandana koelhalsband is speciaal bedoeld om honden comfortabel koel te houden bij warme temperaturen. De koelhalsband is gemaakt van dik katoen waar speciaal ontwikkelde koelkristallen in zitten. Koelkristallen hebben de eigenschap zich vol te kunnen zuigen met water, tot wel 200 keer hun begingrootte. De koelhalsband dient te worden ondergedompeld in koud water, en moet daar ongeveer 10 minuten in blijven liggen. Als de kristallen zijn volgezogen met water houden ze de koelte van het water vast. Een volgezogen koelhalsband behoudt zijn verkoelende eigenschappen tussen de 2 - 10 dagen, afhankelijk van de warmte buiten waardoor de kristallen hun water laten verdampen. De koelhalsband kan keer op keer gebruikt worden. Om de koelhalsband snel koud te laten worden kan hij even in de vriezer of koelkast worden gelegd. Ondanks dat de koelhalsband zich volzuigt met water voelt hij een uurtje na het inweken helemaal droog aan. De koelhalsband koelt de nek van de hond en daardoor ook de slagaderen die dicht aan de oppervlakte van de huid liggen. Het bloed dat door de aderen stroomt komt langs de koelhalsband en daardoor koelt het bloed af. Het verkoelde bloed stroomt weer verder door het lichaam waardoor het lichaam afkoelt, hetzelfde effect als het houden van polsen onder stromend koud water voor snelle verkoeling ! 

Vanaf 


8.99 Euro